Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Maximera effektiviteten och minska arbetskraften inom skogsbruket med Katam

Katam-tekniken kan reducera mantimmar med upp till 600 gånger, vilket drastiskt minskar behovet av ett stort fältteam, på samma gång är data insamlingen av hög kvalitet med hög samplingsintensitet.

Inom skogssektorn är effektivitet, noggrannhet och säkerhet av största vikt. Traditionella metoder för skogsinventering är arbetskrävande, tidskrävande och ofta riskfyllda, vilket kräver att stora team samlar in data under utmanande fältförhållanden. Detta ökar inte bara driftskostnaderna utan ökar också risken för olyckor bland fältarbetare.

Dessutom är traditionella metoder utsatta för fel och ineffektivitet, vilket ytterligare komplicerar uppgiften med korrekt skogsförvaltning.

Katam revolutionerar skogsinventering genom avancerad teknik. Genom att använda robusta verktyg som GoPro-kameror effektiviserar vi datainsamlingsprocessen, vilket avsevärt förbättrar både produktivitet och säkerhet med färre personer på fältet.

Vårt innovativa tillvägagångssätt möjliggör snabb datainsamling – vilket minskar datainsamlingstiden som behövs från en dag per hektar till bara en minut.

Genom att minimera antalet personer som krävs för datainsamling hjälper vi våra partners att sänka arbetskostnaderna och minska antalet olyckor, samtidigt som vi uppnår förbättrade resultat inom skogsbruket.

Upptäck hur Katam kan hjälpa dig att minska storleken på fältteamen, förbättra operativ effektivitet och förbättra säkerheten på arbetsplatsen i ditt skogsbruk. Kontakta oss idag och boka in ett möte för att utforska hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av en allt mer digital värld.